+36305533941 coachszeged@gmail.com

Magamról

Változz olyanná, amilyennek a gyermekedet szeretnéd látni

 

Gál István

Apa – Szállodaigazgató – Coach

Az elmúlt 12 évben a hazai szállodaiparban szereztem vezetői tapasztalatot, melyre folyamatosan tudok támaszkodni a körülöttem lévő emberek fejlesztésében. A 12 év alatt rengeteg elakadással és problémával találkoztam, melyet sikeresen megoldottam, azonban a coaching most abban segített, hogy ezeket a megoldásokat tudatosan is tudjam használni.

 

Már 6 éve apa is vagyok, így a családalapításban, a szülővé válásban is vannak tapasztalataim. A gyermekeimmel való kommunikációban folyamatosan használom a Thomas Gordon által meghatározott irányelveket. Hiszek abban, hogy egy boldog felnőttet boldog gyerekek vesznek körül.

Coaching tanulmányaimat Magyarország legnagyobb coach képző intézményében a Grow Education-ben végeztem, ahol több módszerrel megismerkedhettem, és már a képzés alatt lehetőségem nyílt a gyakorlásra is. Munkámat az ICF irányelveit figyelembe véve végzem. Kompetenciáimról itt tájékozódhatsz. http://www.coachfederation.hu/icf-coach-kompetenciak

Referenciáim

 

 

 

G.R.

 

 

Istvánt a kommunikáció fejlesztéssel kapcsolatosan kerestem fel, azonban sokkal, de sokkal többet kaptam, mint gondoltam.  Olyan új nézőpontokra világított rá, melyek a későbbiekben is megoldást jelentettek, általa tudatosabbá váltam magamra és a környezetemre is, ezen tudatosság pedig nem csak a kommunikációm fejlődésében volt tetten érhető, hanem személyiségfejlődésben is megmutatkozott. Közös munkánkat a következő címszavakban tudnám összefoglalni: tudatosság, fejlődés, hitelesség. Jó szívvel ajánlom.

 

 

Csaba

 

Istvánt akkor kerestem fel, mikor kineveztek vezetőnek és folyton nehézségekbe ütköztem. A 10 alkalom alatt sikerült rendet tenni a fejembe, így az önbizalmam és a magabiztosságom is sokkal jobb lett, a minden áron mindenkinek való megfelelést is el tudtam engedni, a vezetői kompetenciám is sokat fejlődtek. Mi is bizonyítja jobban a fejlődésemet, hogy ezután megkaptam egy másik csapat vezetését is. Ami igen nagy hullámvölgyet indított el az életembe, de sikerült minden egyes hullám fölé kerekedni. Nem süllyedtem el. Köszönöm. Csaba

 

F.D.

 

A coaching alkalmak során nagyon sokat tudtam meg magamról, ennek köszönhetően sokkal tudatosabb lettem és magabiztosabb a jövőmet illetően. Sok olyan hasznos képességet sikerült felfedeznem magamban, amely mindvégig bennem volt, azonban nem alkalmaztam őket megfelelően. A közös munkánk nagy hatással volt rám és sokat segített az önismeretem fejlesztésében is. 

 

Gerő Dávid

 

Nekem fontos, hogy olyan emberhez forduljak, aki nem csak tanítja, hanem csinálja is. Információkat könnyen szerzek könyvekből és ez a sok nézőpont már-már összekavarodott a fejemben. De a megfelelő kérdések és tapasztalatok, amivel István segített nekem: pótolhatatlan. Míg együtt dolgoztunk sokat fejlődtem emberileg és felépítettem egy side business-t. – Köszönöm!
Gerő Dávid, Szeged, 2020.

K.GY.

 

 

Istvánnal karrier és hivatás Coaching tekintetében kezdtük meg a közös beszélgetéseket. Az eltelt öt hónap alkalmával egy nagy utazáshoz hasonlítható élménnyel és sikerrel lettem gazdagabb, amely szellemi  értelemben is realizálódott. Visszatekintve István szisztematikusan,  az adott témára fókuszáló színes eszköztárral alkalmazta módszereit olyan módon, hogy elsőre komplexnek látszó elakadások és problémakörök  az eltelt baráti hangulatú  beszélgetések alkalmával megoldásra és átgondolásra kerüljenek. Szívből ajánlom minden embernek, aki szakmai segítséget kér a Coaching valamennyi területére.

 

 

Szemendrey Zsuzsanna

 

 

Fantasztikus ember. Egy pillanatra nem volt bennem kétség afelől, hogy bizalmat szavazzak neki és úgy éreztem ez fordítva is igaz. Önmagamat adhattam mikozben megismertem ki is vagyok én. Hálás köszönetem mindenért és szívből ajánlom bárkinek.

Horváth Sándor

 

Istvánnal egy 3 alkalmas coachingra szerződtünk. Már az első alkalommal egy nagyon empatikus légkört teremtett, ami nagyban segítette a közös munkát. Lenyűgöző volt, hogy milyen komoly elméleti eszköztárral rendelkezik, és hogy milyen jó érzékkel tapint rá, hogy melyik épp a legalkalmasabb módszer az adott témánál. Segített felismerni, hogy a feszültség és a stressz mögött nem más lakozik, mint egy olyan szükséglet, ami nincs harmóniában az aktuális szituációban történő eseménnyel. Nagyon köszönöm neki, hogy együtt dolgozhattam vele a problámáimon és hogy megismerhettem személyében egy nagyszerű embert.

 

Ormándlaki Balázs, ügyvezető, Drive Online Marketing

István sok nehézségemen és elakadásomon segített túljutni és rendíthetetlenül támogatott, kísért, akkor is, amikor ez a hozzáállásom miatt nagyon nehéz volt.

B

István kiválóan ötvözi a kognitív és érzelmi elemeket a coaching eszköztárban. Támogatásával nem csak érzelmi síkon lehet egy témán dolgozni, hanem egy másfajta, tudatos megértés is elérhető, ami még tartósabbá teszi a változásokat.

H.E.

Karrier coachinggal kapcsolatban kerestem meg Istvánt olyan, a munkám során folyamatosan visszatérő problémák kezelésével kapcsolatban, amelyek akadályoztak a szakmai fejlődésemben. Nagyon tanulságos 5 alkalmas coachingban vettem részt. Úgy éreztem, hogy sikerült megtalálni a gyökerét azoknak a problémáknak, amelyek a folyamatos elakadásomat és kudarc élményeket okozták. István megtanított arra, hogyan tudom önállóan megszüntetni, illetve kezelni ezeket a gátló érzéseket. Beszélgeteseink óta sokkal több sikerélmény ér a karrierem terén és az esetenkénti kisebb kudarcokkal is sokkal könnyebben megbírkózom.

Rokolya Krisztina

Istvánnal life coaching keretében dolgoztam együtt. Széles eszköztárral rendelkezik, melyek közül mindig olyat alkalmazott nálam, ami megtartotta azt a bizalmi légkört, ami számomra az egyik legfontosabb alapkő volt. István által én is olyan eszközöket kaptam a kezembe, melyek segítségével hatékonyabban felismerem szükségleteim, berögzült mintázataim és reakcióim. Ha egy szóban kellene összefoglalnom, mit kaptam és mi az, amit meghatározóan hazavittem és használok azóta is az 5 alkalmas coachingból, akkor az a tudatosság.

Boldog Péter

2019 első félévében 5 alkalmas konzultáción jártam Istvánnál. Nagyszerű élmény volt vele együtt dolgozni, mert mindig empátiával és szakértelemmel fordult felém. Élmény volt látni, ahogy ösztönösen tapint rá a lényeges kérdésekre és választja ki az adott probléma megértéséhez vezető legmegfelelőbb technikát. Istvánnak köszönhetően számos kérdésben sokkal nagyobb szeretettel fordulok magam felé, mint korábban. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki elakadt az életének valamilyen területén!

M.A.

5 alkalmas coaching folyamatban vettem részt Istvánnál. Végigmentünk a szakmai céljaimon, dilemmáimon, a családom ebben való szerepén. A beszélgetések, a coachingban használt szerepjátékok egyre jobban rávilágítottak, hogy céltudatossággal, szervezéssel, önkontrollal és fókuszálással a céljaim mind megvalósíthatók, a szerepek működhetnek egymás mellett, és az ehhez szükséges készségek bennem megvannak. Folyamatosan csökkent a szorongásom és az állandó pánik érzetem. Nagyon jó volt, hogy láttam és éreztem Istvánon, hogy minden energiájával rám összpontosít és elfogadja az érzéseimet. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megpróbáljam elfogadni én is magam a tökéletlenségeimmel együtt is. Minden ülésről kicsit fáradtan, de nagyon feldobódva jöttem el, a beszélgetéseink még napokon keresztül a fejemben újra és újra lejátszódtak, és gondolkodásra késztettek.

Kapcsolatfelvétel

+36305533941

Szeged

Az alábbi űrlap segítségével közvetlenül írhat nekem